Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новомлинівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04352612) був реорганізований і увійшов до складу Розівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новомлинівка
Розівський район, Запорізька область

УВАГА! Здійснення прокурором області особистого прийому громадян у режимі відеоконференції!

Ураховуючи актуальність питання захисту прав громадян, передусім, у віддаленій сільській місцевості, прокурором області затверджено графік прийомів громадян у відділах місцевих прокуратур сільської місцевості в режимі відеоконференції на поточний рік.

Відповідно до графіку прийом громадян в режимі відеоконференції буде здійснюватись у приміщеннях відділів Бердянської місцевої прокуратури, в т.ч. в Більмацького відділу, кожний другий понеділок місяця о десятій годині.

Найближчий прийом відбудеться 14.05.2018.

У разі необхідності звернутися до прокурора області особисто, громадяни можуть заздалегідь записатись на прийом, повідомивши свої дані та суть питання за телефоном Більмацького відділу Бердянської місцевої прокуратури (06147)2-20-77.

В день прийому неохідно зі зверненням з"явитись до відділу місцевої прокуратури для спілкування з прокурором області в режимі відеоконференції. При собі мати паспорт або інший документ, який засвідчує особу.

 

Інформація згідно листа Прокурора Запорізької області від 10.05.2018 №19-8996 вих18 щодо здійснення прокурором області особистого прийому громадян у режимі відеоконоференції.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua