Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новомлинівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04352612) був реорганізований і увійшов до складу Розівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новомлинівка
Розівський район, Запорізька область

В Україні розпочалася масштабна кампанія з імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу

Сказ – особливо небезпечна гостра вірусна хвороба тварин і людини, яка характеризується ознаками поліенцефаломієліту, паралічами і абсолютною смертністю. Відповідно до оцінки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), сказ входить у п’ятірку найбільш небезпечних зооантропонозів, що завдають величезні соціально-економічні збитки.

З метою виконання плану протиепізоотичних заходів із профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин на 2018 рік, затверджених рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України від 19.01.2018 за № 1, договору «Про закупівлю товару» від 31.08.2018 за № 177, та враховуючи складну епізоотичну ситуацію щодо сказу в Україні, Держпродспоживслужба проводить масштабну антирабічну пероральну вакцинацію диких м’ясоїдних тварин із застосуванням авіатранспорту та наземний розподіл.

 

На території Розівського району на при кінці листопада – грудня  2018 р. буде проводитися кампанія з пероральної імунізації диких мясоїдних тварин (наземний розподіл принад з вакциною).

 

 Принада безпечна для людей і тварин, має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку з різким запахом м’ясокісткового борошна (на фото). Усередині приманки знаходиться капсула з вакциною проти сказу.

 

ФОТО ПРИМАНКИ ПРОТИ СКАЗУ

 

Прохання до жителів та гостей :

-  при виявленні принад не брати їх руками і не переносити з місця на місце чи забирати додому,

-  застерегти своїх дітей, що у разі виявлення принад з вакциною гратись ними заборонено,

-  не розламуйте та не розбивайте виявлені принади з вакциною.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua